Obrovský mod Fallout: New California je po sedmi letech ve veřejné betě
zdroj: tisková zpráva

Obrovský mod Fallout: New California je po sedmi letech ve veřejné betě

24. 10. 2018 16:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ještě než se vydáte do podzimní krajiny Západní Virginie v nadcházejícím Falloutu 76 (pokud tedy tentokrát nevynecháte kvůli experimentování s multiplayerem), můžete si dát úplně novou singleplayerovou hru z milovaného postapokalyptického prostředí. Gigantický mod Fallout: New California pro Fallout: New Vegas je konečně venku v celé své kráse. Ale vývoj ještě zdaleka není u konce.

Fallout: New California není z těch modů, které jen zkrášlují staré hry nebo nahrazují textury či modely novými. Tvůrci si před dávnými sedmi lety dali za cíl vytvořit úplně novou hru. Nová mapa, nový příběh, noví nepřátelé. Nacházíte se dvacet let před událostmi New Vegas ve světě, který sužuje nelítostná válka. A vy jste ten hrdina, který všechny spasí.

Mod je opravdu megalomanský. Nejenže omlazuje vizuál dnes již graficky nezajímavé hry, představuje úplně nové prostředí a nabízí plnohodnotný příběh, ale dokonce se dostalo na kvalitní dabing v různých jazycích, takže nebudete odkázaní jen na četbu mnoha řádků dialogů.

Délka hry se silně odvíjí od vašeho stylu hraní, ale prý se pohybuje zhruba od 6 do 30 hodin (horní extrém je pro vyzobávače všeho). Po odehrání hlavní kampaně složené ze 48 úkolů se dočkáte jednoho z 13 konců. A pokud vás zajímá velikost mapy, tento obrázek nabízí srovnání s tou z New Vegas.

Mod vyšel teprve včera ve verzi 2.0.0, ale přes noc už došlo k několika úpravám, takže v době psaní článku je k dispozici verze 2.0.2. Počítejte proto s možnými chybami, které vývojáři budou vychytávat napříč otevřenou betou. Ta skončí bůhvíkdy. Samotný mod stahujte zde (6,62 GB).

Nejnovější články