Odstřelovač v Sniper Ghost Warrior Contracts má k ruce hodně šikovnou technologii
zdroj: tisková zpráva

Odstřelovač v Sniper Ghost Warrior Contracts má k ruce hodně šikovnou technologii

17. 8. 2019 17:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Jakmile se u nás začne schylovat k chladnějšímu počasí, dostanete možnost vydat se do ještě mrazivější krajiny bílé Sibiře v Sniper Ghost Warrior Contracts. Osamělý odstřelovač zavítá do ruské pustiny, aby zde plnil jednu zakázku za druhou.

Sniper Ghost Warrior Contracts vás pošle do pěti regionů Sibiře, v nichž budete plnit mnohé kontrakty většinou s cílem eliminovat osobu, která je někomu na obtíž. Celkem na vás čeká 25 takových misí v rámci příběhové kampaně, ale také spousta vedlejších zájmových aktivit v sandboxových oblastech.

Věnovat se i jiné prácičce budete chtít jednoduše proto, že si tím vyděláte na ještě kvalitnější vylepšení vaší odstřelovací pušky a dalšího vybavení. K dispozici budete mít například i drona, který pro vás zmapuje okolí a označí vám patrolující vojáky.

Moderní nejste jenom vy, ale i nepřátelé, proto si při plížení za jejich zády musíte dát pozor na jejich vlastní zvídavé drony, které snadno prozradí vaši pozici. Zároveň máte hackerské schopnosti, díky kterým nabouráte třeba kamerové systémy a rozhlédnete se tam, kam se dron nedostane.

zdroj: Archiv

Snajpr je vybavený i maskou s augmentovanou realitou, ale jak přesně vám pomůže ve vaší práci, už není detailněji rozebráno. To samé platí o systému dynamické sítě, který můžete vidět na titulním obrázku a který vám údajně pomůže s určením balistické křivky a přizpůsobením míření povětrnostním podmínkám.

Kromě příběhové kampaně nebudou chybět různé multiplayerové módy. Sniper Ghost Warrior Contracts vyjde 22. listopadu na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články