Okouzlující metroidvania Hollow Knight vyjde na konzolích
zdroj: tisková zpráva

Okouzlující metroidvania Hollow Knight vyjde na konzolích

12. 9. 2018 12:40 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Ano, slyším vaše volání, že Hollow Knight už vyšel na Switch, a to je přece taky konzole! A máte pravdu, ale čarovná 2D plošinovka se konečně podívá na PlayStation 4 a Xbox One, a to rovnou v kompletní edici Voidheart se všemi dodatky, které od loňského února stihl Team Cherry vydat.

Hollow Knight má svůj tajemný hmyzí, ale roztomilý svět, a nejen u nás nasbíral samá veskrze pochvalná hodnocení. Melancholie a roztomilost možná na první pohled nejdou dohromady, natož ještě s metroidvanií, hmyzem a RPG prvky, ale tahle adventura vás přesvědčí o opaku. A co hůř, možná vás i dojme.

zdroj: Archiv

Hráči prý mají rádi čísla, takže v bodech – 150 nepřátel, přes 40 epických soubojů s bossy, rozmanitá prostředí a speciální schopnosti v základní hře, ke které konzolová Voidheart Edition přidá ještě 4 balíčky plné nových questů, protivníků a dalších vychytávek schovávajících se pod názvy Hidden Dreams, The Grimm Troupe, Lifeblood a Godmaster.

Pokud tedy netrpíte nepřekonatelnou insektofobií nebo strachem z vlastních emocí, Hollow Knight: Voidheart Edition vychází na PlayStation 4 a Xbox One už za dva týdny, 25. září. Předplatitelé PlayStation Plus můžou navíc využít 20% slevu na předobjednávku.

Nejnovější články