Olympijský datadisk pro Steep obsáhne příběhový mód
zdroj: tisková zpráva

Olympijský datadisk pro Steep obsáhne příběhový mód

13. 10. 2017 11:01 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ze zasněžených závodů Steep se vyklubalo příjemné překvapení loňské sezóny. Pokud vás už ježdění po horách omrzelo, v prosinci možná přijde důvod, proč se na sjezdovky vrátit i jinde než v reálném světě. Datadisk Steep: Road to Olympics celkem jasně říká, co vám nabídne. Disciplíny a tratě spojené s olympiádou v Pchjongčchangu a především příběhový mód.

V něm se zhostíte role mladého závodníka, který se snaží kvalifikovat na Olympijské hry ve třech freestylových disciplínách - Big Air, Half Pipe a Slopestyle. V rámci příběhové kampaně se podíváte do jihokorejských a japonských hor.

V rámci jednotlivých výzev a přípravy vám poskytne rady desítka špičkových závodníků, které si můžete prohlédnout i v traileru níže. Podtrhuje to jen fakt, že Ubisoftu se podařilo získat oficiální licenci Olympijských her, což není nic snadného a nejspíš ani levného. Narazíte tu na jména jako Lindsey Vonn, Ajumu Hirano nebo Bode Miller.

zdroj: Archiv

Datadisk obsáhne kromě příběhové kampaně i nové eventy pro snowboard, Freestyle či alpské lyžování. Steep: Road to Olympics vyjde 5. prosince na PC, PS4 a Xbox One (na PS4 Pro a Xbox One X bude mít řadu vizuálních vylepšení). Pokud ještě základní Steep nemáte, tak možná počkejte na prosinec, kdy vyjde nová Steep Winter Games Edition, která obsahuje jak základní hru, tak tento datadisk.

Nejnovější články