Osmanská edice Assassin's Creed: Revelations přijde v březnu
zdroj: tisková zpráva

Osmanská edice Assassin's Creed: Revelations přijde v březnu

24. 2. 2012 15:50 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Už nějakou dobu se šušká o tom, že Ubisoft chystá komplexní edici Assassin's Creed: Revelations, která by pojala hned několik DLC, včetně toho nejnovějšího.

Ubisoft nyní potvrdil, že Assassin's Creed: Revelations – Ottoman Edition (tedy u nás snad jako Osmanská edice) vyjde 30. března. Obsahovat bude všechna předešlá DLC a samozřejmě hru samotnou.


Oněmi DLC je Ancestor’s Character Pack, The Mediterranean Traveller Map Pack a nyní i The Lost Archive, které bylo oznámeno včera. Na rozdíl od předchozích DLC, která byla zaměřena na multiplayer, bude Lost Archive kampaňové DLC, věnující se zejména Desmondovi. Což asi mnoho z nás nenadchne. Ale možná vás zaujme, že to bude herně tak trochu jiný bonus.

Pokud jste už Revelations/Odhalení hráli, jistě víte, že Desmondova role spočívá v bloudění po datových tocích jádra Animu a je to ryze puzzlová a plošinová záležitost, samozřejmě s bonusem zážitku podobného požití LSD. Takže se budete moci realizovat v dalších puzzlech a samozřejmě dostanete i příběhový bonus, tedy vysvětlení toho, jak se Subjekt 16 dostal k asasínům. A možná se objeví i Lucy. Tentokrát to zkrátka bude hlavně o současnosti. Cena Osmanské edice se bude pohybovat mezi třiceti a čtyřiceti librami.

Nejnovější články