Ostrá verze středověkého sandboxu Life is Feudal: Your Own vyjde 17. listopadu
zdroj: tisková zpráva

Ostrá verze středověkého sandboxu Life is Feudal: Your Own vyjde 17. listopadu

9. 11. 2015 14:21 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Na státní svátek připadá vydání ostré verze nesmlouvavého středověkého sandboxu Life is Feudal: Your Own. V době vydání mohou hráči očekávat plánovanou 40% slevu na Steamu a tvůrci ke koupi lákají animovaným trailerem, v němž zazní charismatický hlas Seana Beana, kterého můžete znát například ze Hry o trůny či z Pána prstenů.

Atmosférická ukázka sice neukazuje vůbec nic ze hry, v několika temných animacích však podtrhuje ducha hry. Středověk nebyla procházka růžovou zahradou a ani Life is Feudal se s hráči mazat nikterak nebude.

Life is Feudal má být realistický sandbox, ve kterém se ujmete role nevyprofilované postavy a další osud je ve vašich rukou – můžete se stát stavitelem, architektem, bojovníkem, farmářem a tak dále. Možností je mnoho a vedle rozsáhlého craftingu mohou hráči například formovat krajinu zakládat a budovat celé osady. Tím hlavním úkolem je však především přežít v nehostinném prostředí, kde každý hráč může být potenciální nepřítel.

Life is Feudal nabízí dobrodružství pro celkem 64 hráčů na mapách o rozloze 3x3 kilometry. Co se na v této krajině stane, je na hráčích samotných – pravidla si vytvářejí oni sami. To samozřejmě znamená, že dojít může i na boj, který má podobu fyzikálním enginem poháněné akce, ve které hráči máchají myší a nelze si třeba vybraný cíl locknout.

Jako milé překvapení si pak vývojáři pro majitele Life is Feudal: Your Own připravili automatický přístup do připravované Life is Feudal onlineovky.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články