Overwatch dostal novou mapu v podobě pouštní idyly Oasis
zdroj: tisková zpráva

Overwatch dostal novou mapu v podobě pouštní idyly Oasis

5. 1. 2017 11:32 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Každá nová mapa znamená pro Overwatch výrazné rozšíření, protože základ vaší osobní i týmové strategie tvoří perfektní znalost všech zákrut, skrýší, schodů, umístění lékárniček apod. Což říkám jako člověk, který se vždycky na Hollywoodu v poslední fázi alespoň jednou zamotá v horním patře. Navíc samozřejmě nová mapa velmi výrazně oživuje hratelnost už jen tím, že je nová. Takže všichni hráči jistě ocenili včerejší vydání Oasis, mapy zasazené do futuristické moderní metropole.

Ačkoliv to dnes v Iráku vypadá tak, jak to tam vypadá, ve verzi budoucnosti, jíž představuje Overwatch v místní poušti vyrostlo jedno z nejmodernějších měst světa – Oasis. Město zasvěcené vědeckému pokroku, kde se shromáždili nejlepší vědci, vynálezci, akademici i architekti světa, aby vytvořili doslova oázu vědění. Jak si ostatně můžete na mapě všimnout, určitě se jim to povedlo, což dokazuje naleštěný design i silnice, po níž se prohání auta (pod která můžete házet své soupeře).

Oasis vládne skupinka vizionářů, podnikatelů a vědců s označením Ministries. Ti, i samotné Oasis lákají pozornost světových mocností a především korporací v čele s Vishkar Corporation, která samozřejmě nemůže snést fakt, že v tak moderním městě nemá své vlastní zastoupení. Pokud jste ještě novou mapu ve hře nezkusili, vezměte alespoň zavděk videem, které vás provede klíčovými lokacemi. 

zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články