Owlboy, nejlepší akční hra loňska, míří na PS4, Xbox One a Switch
zdroj: tisková zpráva

Owlboy, nejlepší akční hra loňska, míří na PS4, Xbox One a Switch

1. 11. 2017 18:00 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Plošinovka Owlboy si od nás pro mnohé překvapivě odnesla titul nejlepší akční hry roku 2016, protože tvůrcům ze studia D-Pad se po desetiletém vývoji podařilo přinést skutečně brilantní mix zábavy, skvěle navržených úrovní a neustále se měnící hratelnosti, co vás svou bouří nápadů nenechá vydechnout. Až doteď si tuhle famózní záležitost mohli užít jedině hráči na PC, ale to se brzy změní, protože 13. února příštího roku dorazí soví kluk i na PlayStation 4, Xbox One a Switch.

Jelikož je tomu dnes právě rok od vydání na PC, tvůrci si na oslavu připravili ještě pár překvapení. Pro mnohé nejzajímavější bude čtyřicetiprocentní sleva na Steamu, která bude platná dalších 24 hodin. Druhé oznámení se týká jazyků, protože Owlboy obdrží hned desítku lokalizací. Čeština mezi nimi ovšem bohužel není.

Příští rok se kromě konzolových verzí dočkáme také těch fyzických. Na které platformy, to prozatím není jasné, ale je to dobrá zpráva pro všechny, kdo mají rádi krabičky s cédéčky místo neosobního řádku na Steamu. Pakliže vás tahle oznámení přesvědčila dát Owlboyovi šanci nebo se třeba k němu po dlouhé době vrátit, tak vám přejeme šťastný let.

zdroj: Archiv

Nejnovější články