Pata pata pata pooon! Rytmická klasika Patapon 2 se vrací v remasteru
zdroj: tisková zpráva

Pata pata pata pooon! Rytmická klasika Patapon 2 se vrací v remasteru

28. 1. 2020 13:43 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

2D rytmická plošinovka, potažmo akční hříčka Patapon 2 se původně vyloupla v roce 2008 na handheldu PSP, ale jelikož je nadčasová a geniální, rozhodli se jí v Sony dopřát remaster. Tvorbu bojových pokřiků pro váš kmen si teď budete moct vychutnat ve 4K, stejně jako před dvěma lety předělanou jedničku. Virrrrrrrrbl, prosím!

Ve dvojce kmen Patapon po útoku krakena ztroskotá na dosud neprozkoumaném území, stejně jako v jedničce si s jeho nástrahami musí poradit pomocí nejmocnější síly na světě, lásky, ne, HUDBY. Váš kmen se do vřavy vrhá na vaše povely udávané kouzelným bubínkem a útoky vrší do rytmu válečných pokřiků.

zdroj: Archiv

Během hledání Pataponu zaslíbené země, Earthendu, se setkáte s novými typy nepřátel, spojenců a samozřejmě i s bossy. Pro každou úroveň musíte vymyslet nový bojový popěvek, abyste se poprali s jejími nebezpečenstvími.

Je jich zhruba třicet a dojde jak na lov, doprovod do bezpečí, i na boj s příšerami o velikosti přibližně dvaceti Toriponů. Remaster Patapon 2 od vás vyžaduje i jistou dávku taktického myšlení, průběžně si totiž můžete upravovat složení svého kmene a adekvátně jej vyzbrojit či rovnat do formací.

Najdete v něm i nějaké nové minihry a nové typy bojovníků. Hlavním tahákem zůstává milá stylizace a nadměrně chytlavý soundtrack. Pon pon pata pon! Každopádně vychází 30. ledna exkluzivně pro PlayStation 4.

Nejnovější články