PC verze Batman: Arkham City nabere zpoždění
zdroj: tisková zpráva

PC verze Batman: Arkham City nabere zpoždění

21. 9. 2011 17:30 | Novinky | autor: levis |

Shodou okolností se nám sešly rovnou tři zprávy související s posunutým termínem vydání. Asi nejvíc zamrzí fakt, že se Warner Bros bez dalšího vysvětlování rozhodla odsunout PC verzi Batman: Arkham City na listopad - vyjde tak o měsíc později oproti konzolovým edicím. Ačkoliv oficiálně žádné vysvětlení nepřišlo, nejspíš jde o odklad na základě tzv. modelu UbiSoft, kdy se PC verze odsouvá proto, aby její zpirátěná kopie na internetu negativně neovlivnila celkové prodeje hry jako takové.

Ještě letos v zimě se prý dočkáme multiplayerové střílečky Resident Evil: Operation Raccoon City, nicméně s termínem "zima 2011" je u Capcomu třeba zacházet opatrně. Může se tím totiž myslet letošní prosinec (což je spíše nereálné) ale i 19. březen 2012, kdy zima oficiálně končí. Osobně tipuji, že si týmový Resident Evil počká na pomalejší start příštího roku, kdy pro, ne až tak zcela áčkovou hru, jakou je Raccoon City, nastává ideální prodejní období.

Na nějaký čas asi poslední videohra o sympatickém kouzelníčkovi z Bradavic, LEGO Harry Potter: Years 5-7, vyjde 18. listopadu, a to souběžně na všech platformách - PC, 360, PS3, Wii, PSP, DS a 3DS. Nedávno oznámená verze pro PlayStation Vita samozřejmě dorazí až později v souvislosti se zahájením prodeje chystaného handheldu.

Nejnovější články