PC verze Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vyjde v polovině prosince
zdroj: tisková zpráva

PC verze Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vyjde v polovině prosince

6. 10. 2014 17:40 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Na den přesně devět měsíců po vydání konzolových verzí se Metal Gear Solid V: Groud Zeroes dostane do pracek i PC hráčům. Původně se o PC verzi prologu Phantom Pain spíše jen spekulovalo, definitivní ano oběma MGS V hrám vyslovil Kojima až letos v srpnu během Gamescomu. Viditelných změn PC verze podle dostupných informací moc nenabídne, ale několik drobných (i když, záleží na úhlu pohledu) vylepšení by se přeci jenom našlo.

PC verze MGS V: Phantom Pain vyjde na Steamu 18. prosince a krom stejného obsahu jako na konzolích nabídne podporu 4K rozlišení, navýšené množství souběžně působících zdrojů světla (lokace by měly působit přirozeněji), zvýšené rozlišení stínů a větší množství modelů (postavy, auta, budovy apod.), které jsou v jednu chvíli na scéně.

Pokud vás tedy nezajímá, že Kojimovci vylepší skrz patch kvalitu překladu ruských verzí Ground Zeroes na konzolích, tak už žádné nové informace o Ground Zeroes či Phantom Pain k dispozici nejsou. Nezbývá tedy než citovat Alešův verdikt z recenze PS4 verze Ground Zeroes, která v zásadě splnila očekávání – jde o ukázku možností nového enginu a stylu hratelnosti, na kterou Kojima míří v MGS V: Phantom Pain.

zdroj: Archiv

„Bez ohledu na to, jestli považujete Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes za demo, nebo plnohodnotnou hru, stejně jde pouze o demonstraci možností Phantom Pain. Ve spoustě jednotlivostí je Ground Zeroes skvělá, ale jako celek je nekoherentní, a pokud nemáte ve zvyku vracet se ke hře pořád dokola, tak i příliš krátká,“ píše Aleš v recenzi, kterou čtěte za tímto odkazem.

Nejnovější články