Pillars of Eternity II v posledním rozšíření trápí chapadlatá hrozba
zdroj: tisková zpráva

Pillars of Eternity II v posledním rozšíření trápí chapadlatá hrozba

14. 12. 2018 16:35 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Ve světě Pillars of Eternity II: Deadfire se to různými bohy jenom hemží a do sbírky brzo přibude další – tentokrát s víc chapadly, než by bylo zdrávo. Poslední rozšíření The Forgotten Sanctum do obrovského a povedeného izometrického RPG přidá vyprávění o arcimágyni, která se rozhodla probudit strašlivé a slizké síly, jen aby zastavila sošného boha Eothase.

Při honu na uprchlou čarodějku Mauru se na přání jejích kolegů arcimágů zavrtáte hluboko do obrovského nového dungeonu vydlabaného přímo do těla spícího boha. Je to koncept tak trochu podobný tomu, co zkoušel Torment: Tides of Numenera, akorát obohacený o už zmíněná chapadla a lehce lovecraftovskou atmosféru.

Postavíte se v boji proti těm nejsilnějším nepřátelům, které si pro chudáka Watchera souostroví Deadfire zatím připravilo, a kromě taktiků si své užijí i lidé, kteří izometrická RPG hrají kvůli dialogům. Stát se loutkou v rukou mágů, podílet se na jejich intrikách… Možností tu asi bude dost.

zdroj: Archiv

DLC seženete buď samostatně za 10 eur, nebo coby součást speciální edice za 70 eur, v níž je začleněný celý season pass včetně dvou předchozích rozšíření. A spolu s placeným obsahem se objeví i update, který přidá dva nové megabossy, nové výzvy a podtřídy pro povolání a další vylepšení.

Nejnovější články