Pirátské dobrodružství Sea of Thieves chystá koncem ledna uzavřenou betu
zdroj: tisková zpráva

Pirátské dobrodružství Sea of Thieves chystá koncem ledna uzavřenou betu

11. 1. 2018 9:05 | Novinky | autor: Adam Homola |

Pirátská onlineovka Sea of Thieves vychází už 20. března, a tak je nejvyšší čas na demo, nebo lépe řečeno na nejspíš poslední uzavřenou betu. Ta proběhne už na konci ledna, čímž dávají vývojáři ještě prostor pro nějakou potenciální otevřenou víkendovou betu. Tu nicméně zatím neoznámili.

Pokud vás tahle osobitá novinka od studia Rare zaujala, měli byste si do kalendářů poznamenat 24. leden. Tehdy se uzavřená beta spustí a poběží celých pět dnů až do 29. ledna. Zajímavé na tom je, že se po tuto dobu nebude hráčům nabízet celá hra, ale jen její vybrané části.

Vývojáři tak jednoduše „zapnou“ to, co potřebují otestovat a vyladit, přičemž na webu Xboxu sami dodávají, že důvodem pro obsahově omezenou betu je i moment překvapení při spuštění plné hry. O ten vás tak nadcházející beta neochudí.

Do uzavřené bety Sea of Thieves se budou moct dostat všichni členové Insider Programme, kteří se do něj zapojili před 1. prosincem 2017, a taky všichni, kteří si hru předobjednali.

Nakonec z toho budou ale mít něco i hráči, co neudělali ani jedno. Na tuhle uzavřenou betu totiž vývojáři nehodlají aplikovat žádné NDA, tudíž všichni její účastníci budou moct vesele psát, sdílet obrázky, dojmy, videa a streamovat klidně celých pět dnů.

Necelé dva měsíce před vydáním hry si tak budeme moct ze všech těch uživatelských materiálů udělat docela dobrý obrázek o tom, co že na nás Rare chystá. Pokud chcete mít alespoň nějakou představu už teď, můžete si přečíst dojmy z hraní z loňské E3, kde si Sea of Thieves vyzkoušel Martin.

zdroj: Archiv

Nejnovější články