Plants vs. Zombies: Garden Warfare vyjde na PC koncem června
zdroj: tisková zpráva

Plants vs. Zombies: Garden Warfare vyjde na PC koncem června

29. 4. 2014 12:56 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Na Xbox One a Xbox 360 už Plants vs. Zombies: Garden Warfare vyšlo, ale zatím nebylo jasné, kdy se tahle trhlá multiplayerová střílečka objeví na PC. Nyní společně s prostým teaserem Electronic Arts oznámili, že hra se na PC objeví, samozřejmě skrze distribuční síť Origin, 24. června tohoto roku.

Toto oznámení přichází chvilku po tom, co PopCap oznámili, že do hry přidají „zrychlovací“ mikrotransakce (jde o free-to-play titul), které umožní hráčům, kteří o to mají zájem, si koupit místo zdlouhavého zisku herních prostředků rovnou balíčky, které přidávají nové zbraně a vlastnosti. Nejedná se o nic, co by nešlo získat normálním hraním, jen jde o urychlení celého procesu, ale i tak jde o prvek, na nějž se hráči dívají nelibě.

Kromě toho byl vydán i první velký update, který se jmenuje Zomboss Down a nachází se v něm 200 nových kosmetických úprav, 8 nových skinů postav, nové typy zbraní, zvýšení maximálního levelu na 30 a spousta drobných úprav. Dá se říci, že PC má výhodu v tom, že se k jeho publiku dostane Plants vs. Zombies: Garden Warfare ve vybalancovanější verzi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články