Plná verze The Forest, brutálního survivalu v kanibaly prolezlém lese, vyjde koncem dubna
zdroj: tisková zpráva

Plná verze The Forest, brutálního survivalu v kanibaly prolezlém lese, vyjde koncem dubna

9. 4. 2018 15:51 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Hororový survival The Forest se navzdory předlouhému vývoji ne a ne vymanit z předběžného přístupu. Jasným důkazem budiž fakt, že na kartě hry svítilo ještě dnes ráno předpokládané datum vydání v prosinci 2013. Konec je ale blízko. Plná verze lesa zamořeného zběsilými kanibaly, hroznými monstry z podsvětí a chudáky žraloky vyplavenými na pobřeží otevře své brány už na konci dubna.

30. 4. vyjde update, který hru definitivně posune do verze 1.0. Přinese ale spíš menší přídavky. Tvůrci se evidentně zkrátka rozhodli, že už se jim veškeré vylepšování nastřádalo natolik, aby byli ochotní na hru plácnout vyšší cenovku (z 15 na 20 eur) a podrobit se přísnému oku recenzentů i early accessu neholdujícího publika.

Pro čtenáře, kteří si pro relaxaci ve volném čase zatím moudře vybírali jiné lokality, třeba Madeiru nebo Havaj: v The Forest je vaším hlavním úkolem přežít, čehož dosáhnete zdatnou prací se sekerou, lukem a dalšími nástroji, a výrazně vám také pomůže možnost postavit si vlastní opevněný přístřešek obklopený smrtícími pastmi proti domorodcům.

Postupem času si můžete troufnout i na průzkum tajemných podzemních chodeb a postup příběhem, na jehož konci (snad) najdete svého uneseného syna. Pokud se bojíte spoilerů, pozor na následující video. To sice přehledně shrnuje, co všechno update přinese, ale také se v něm mihne závěrečný boss, takže pokud byste si přáli jít do plné verze naslepo, v čase 4:00 radši dvacet vteřin přeskočte. Jinak ovšem rozhodně stojí za zhlédnutí – i kdyby jen kvůli informaci, že když nyní pečete hlavu domorodce na ohni, na rozdíl od dřívějška má oční bulvy.

 

Nejnovější články