Plošinovka Skylar & Plux nakonec vyjde v květnu
zdroj: tisková zpráva

Plošinovka Skylar & Plux nakonec vyjde v květnu

30. 3. 2017 10:02 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

3D plošinovka Skylar & Plux: Adventure on Clover Island měla původně vyjít už v průběhu března, ale jedno se sešlo s druhým a datum vydání bylo nakonec posunuto až na 19. května. Malá daň za to, že nám za měsíc a půl na harddiscích přistane snad o to vyladěnější pocta plošinovkovým legendám minulosti. Ve studiu Right Nice Games (a u jejich českého vydavatele Grip Digital) si pro vás alespoň připravili nový trailer.

Video vám ukáže kousek světa a příběhového pozadí. V podstatě jde o to, že Clover Island je v ohrožení, protože zlý, šíleně se smějící záporák jménem CRT ho chce přeměnit v ohavnou pustinu. Proč? Netuším. Vy ho každopádně musíte zastavit. A kdo že je vlastně vy? No přece ladná hrdinka Skylar Lynxe, které v jejím skotačení pomůže její mluvící robotická ruka a věrný parťák, opeřenec Plux Owlsley.

zdroj: Archiv

Řekněme si to na rovinu – od Skylar & Plux nikdo nečeká žádný dramatický epos, a také jej nikdo nedostane. Tady je hlavní veselá atmosféra a vybroušená hratelnost, jejíž součástí jsou kromě nutného hopsání všemožné gadgety od jetpacku až po magnetickou rukavici. Pokud chcete, můžete si je prohlédnout v minulém traileru. Datum vydání už znáte, takže zbývá dodat, že Skylar & Plux: Adventure on Clover Island bude na Steamu stát 15 euro.

Nejnovější články