Po boku obsahového updatu dorazilo první rozšíření Flashpoint pro BattleTech
zdroj: tisková zpráva

Po boku obsahového updatu dorazilo první rozšíření Flashpoint pro BattleTech

28. 11. 2018 17:51 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud vám základní hra BattleTech nestačila, můžete rovnou skočit po prvním velkém rozšíření Flashpoint. DLC cílí na hráče, kteří již dohráli původní hru a jsou v ní pečení vaření. Přidává totiž přes 30 hodin endgamového obsahu s mnoha zajímavými novinkami. Navrch vyšel obsahový update.

Ve Flashpointu se vydáte na krátké žoldácké mise, které vás ale možná překvapí svou příběhovou komplexností. Nejenom že jsou mezi sebou propojené, ale čekají vás v nich náročná rozhodnutí v rozhovorech. Některé mise jdou s propojeností tak daleko, že se mezi nimi nemůžete opravit ani vyléčit. Hledáte přece výzvu, ne?

Je na vás, zda ohrozíte vlastní kůži, abyste zachránili nebohé civilisty, kteří se vám neodmění jinak než vděkem. Je na vás, zda si necháte nalezeného prastarého BattleMecha, nebo o něm dáte vědět svému zaměstnavateli. Kromě misí vás ve Flashpointu čeká nový tropický biom, další bojové Mechy a nový typ misí se zabíráním klíčových bodů.

zdroj: Archiv

BattleTech se ale rozrůstá i zadarmo. Update 1.3 přináší nový režim kariéry, ve které začínáte s lodí Argo v náhodném hvězdném systému s cílem přežít bez velkých výplat z příběhových misí. Dále byly upraveny schopnosti některých MechWarriorů na základě zpětné vazby hráčů, systém reputace nyní lépe reflektuje vaše činy, narazíte na nové události, kontrakty s piráty a další.

Pokud vás zajímá jen rozšíření, najdete ho třeba na Steamu za 20 eur. Pokud teprve přemýšlíte o samotném BattleTechu, tak ten je do pátku tamtéž ve slevě za méně než 30 eur. Jestli je to hra pro vás nebo ne, se dozvíte z Kovářovy recenze.

Nejnovější články