Pokud se chcete předběžně podívat do Černobylu, vyšla hororová akční adventura Chernobylite
zdroj: tisková zpráva

Pokud se chcete předběžně podívat do Černobylu, vyšla hororová akční adventura Chernobylite

18. 10. 2019 9:21 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio The Farm 51 se se hrou Chernobylite trefilo do té správné doby. Nejmenovaný seriál (a jeho ruská „parodie“) se postaral o novodobou senzaci víc než tři dekády staré jaderné katastrofy v Černobylu. Ne že by toto téma někdy ztratilo na zajímavosti, ale přeci jen to marketingu hry musí aspoň trochu pomoct. Pryč jsou všechny uzavřené testy a privilegia backerů, hra už je v early accessu na Steamu.

Pokud vás téma Černobylu zajímá třeba ve stylu S.T.A.L.K.E.R.a, pak by se vám Chernobylite možná mohla trefit do noty, i když jsou mezi hrami jisté rozdíly. Na akci dojde při setkáních s ostatními stalkery a bytostmi z jiné dimenze, ale rozhodně není tak častá. Primárně jde o příběhovou hororovou adventuru.

Budete vyzvídat od stalkerů, pomáhat jim, držet si je dál od těla. Čeká vás sledování signálů, analyzování vzorků, crafting, survival prvky a obecně průzkum celé zamořené oblasti, která odpovídá skutečnosti díky 3D skenům.

Chernobylite je právě teď na Steamu v early accessu, který potrvá odhadem 12–14 měsíců. Čeká vás v něm 8 hodin nelineárního příběhu, který se s dalšími updaty rozroste o nové epizody, oblasti, postavy a vybavení. V tuto chvíli si musíte vystačit s ruským dabingem a anglickými titulky, které nejsou stoprocentní. Nicméně tvůrci pracují na mnoha lokalizacích a opravách.

zdroj: Archiv

Nejnovější články