Poslední epizoda Game of Thrones od Telltale vyjde v polovině listopadu
zdroj: tisková zpráva

Poslední epizoda Game of Thrones od Telltale vyjde v polovině listopadu

21. 10. 2015 12:54 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Tak jsme se nakonec dostali na konec cesty rodu Forrresterů. Tedy dostaneme a to 17. listopadu, kdy vyjde poslední, šestá epizoda s názvem The Ice Dragon. Vzhledem k tomu, jak končila ta předchozí, jsem vážně zvědavý, jak Telltale zaonačí… řekněme určité části hratelnosti vyplývající z jedné vaší klíčové volby. Navíc, aby Telltale nalákali další fanoušky seriálové (a také knižní) předlohy, dávají první epizodu From Iron to Ice zdarma k dispozici na všech platformách.

Co je zajímavé, je fakt, že tentokrát bude šestá epizoda, poprvé v historii Telltale, vydána na všech platformách současně. Doposud bylo vydání roztažené v rámci platforem na cca tři dny, ale zdá se, že autoři tentokrát nechtějí, aby velké finále bylo na některé platformě s předstihem. Tedy, píšu velké, ale proto, že v něj doufám a očekávám jej. V ději je pořád mnoho linií, které potřebují spojit a uzavřít a mám tušení, že na to budou Telltale potřebovat větší prostor, než obvykle dávají jedné epizodě.

Společně s oznámením o datu vydání a zpřístupnění první epizody zdarma vydali Telltale i nové video, které se věnuje dabingu. Jde primárně o video zaměřené na ty, kteří si hru ještě nekoupili, takže zde Natalie Dormer, Emilia Clarke a Iwan Rheon popisují, jaká vlastně hra je, o čem apod. Alespoň, že je zde kratičký pohled na samotný proces dabování, v němž je vidět, že Rheon se do role Ramseyho pokládá se vší vervou i ve hře. Ovšem, pokud jste ještě nehráli ani jednu epizodu, kvůli drobným spoilerům bych se videu vyhnul.

zdroj: Archiv

Nejnovější články