Poslední epizoda Steve Jackson’s Sorcery! se zpozdí o týden, ale přináší slevu na předchozí díly
zdroj: tisková zpráva

Poslední epizoda Steve Jackson’s Sorcery! se zpozdí o týden, ale přináší slevu na předchozí díly

15. 9. 2016 15:32 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Čtvrtá a poslední epizoda gamebooky inspirovaného dobrodružství Steve Jackson’s Sorcery! se nakonec oproti plánovanému vydání o týden zpozdí. Poslední díl jménem The Crown of Kings byl nově posunutý na 22. září, protože tvůrci ještě potřebují doladit některé detaily. Všichni dobyvatelé tajemné pevnosti Mampang, ve které sídlí zloděj Koruny králů, se tak musí kromě kvalitní zbroje obrnit také trpělivostí. 

V Sorcery! se vydáte na dobrodružnou cestu, na které vás čeká zlo v pahorcích kolem vašeho domova, vychytralé pasti ve městě Kharé, a nepřátelské okolí pustiny Kakhabad. Většinu svého času strávíte čtením textu a následným rozhodováním, co uděláte. Některé volby mohou vést k novým zbraním či schopnostem, jiné vás rovnou zabijí. No, prostě klasický gamebook, akorát doplněný o pěknou grafiku, rozsáhlou mapu a pěkně zpracovaný tahový boj.

Jste z týdenního zdržení nešťastní nebo dokonce naštvaní? Nebo vás nic z toho nezajímá, protože jste žádné díly zatím nehráli? V obou případech by vás mohla potěšit zpráva, že první tři díly jsou při této příležitosti na prodej za svou dosud vůbec nejnižší cenu – na App Store a Google Play za každou z nich dáte pouhý dolar. Jestli je to na vás pořád ještě moc, zkuste si přečíst recenzi prvních dvou části a uvidíte, jestli vás série zaujme.

zdroj: Archiv

Nejnovější články