Postavy v Middle-Earth: Shadow of War dabuje řada seriálových i herních hvězd
zdroj: tisková zpráva

Postavy v Middle-Earth: Shadow of War dabuje řada seriálových i herních hvězd

10. 7. 2017 18:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Není překvapivé, že u velkého projektu jako je Middle-Earth: Shadow of War najdete kvalitní herecké obsazení jednotlivých hlasů. Z Shadow of Mordor si samozřejmě nová hra přinese silné ústřední duo Troy Baker, který mluví Taliona a Alastaira Duncana jako Celebrimbora. Doplní je ale docela silná skladba hvězd nižší zářivosti ze seriálů a samozřejmě matadorů videoherního dabingu.

Kupříkladu se vrací Laura Bailey, která si v Shadow of Mordor zahrála Talionovu ženu Ioreth a zde mluví elfí vražedkyni Eltariel. Bailey dabuje třeba i Nadine v Uncharted: The Lost Legacy, Supergirl v Injustice 2 nebo Kait v Gears of War 4. Kumail Nanjiani se objevil v populárním seriálu Silicon Valley, v Mass Effect: Andromeda daboval Jarun Tanna. Koho namluvil zde zatím nevíme, stejně jako u Polyanny McIntosh, jíž jste mohli vidět jako Jadis ve Walking Dead.

Zajímavé je na tomto oznámení (tedy kromě zjištění, že Duncan hrál v mém oblíbeném sci-fi béčku Zlomek sekundy z roku 1992) to, že Troy Baker zde kromě dabingu pracuje i jako režisér pro motion capture. Vzhledem k množství jeho videoherních rolí to není tak překvapující, ale je milé vidět, že se jeho úloha v rámci vývoje her rozrůstá. 

zdroj: tisková zpráva

Další záběry z Middle-Earth: Shadow of War uvidíme asi 21. července, kdy bude mít na Comic-Conu samostatný panel, na němž se objeví i část hereckého ansámblu. Hra vychází nakonec až 10. října na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články