Požíračem duší ve slovenské diablovce Shadows: Awakening už koncem srpna
zdroj: tisková zpráva

Požíračem duší ve slovenské diablovce Shadows: Awakening už koncem srpna

29. 7. 2018 12:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Po hrách Kult a Shadows s přízvisky Heretic Kingdoms se od slovenských Games Farm brzy dočkáte třetího titulu ze světa plného démonů. Diablovka Shadows: Awakening z vás udělá hladového požírače duší, který si hodlá smlsnout na padlých hrdinech. Nefunguje to jen jako příběhové pozadí, ale i zajímavý mechanismus, který můžete plnohodnotně prozkoumat za měsíc a rozpracovaně už teď.

Devourer, vaše hratelná postava, nepolyká duše hrdinných bojovníků pouze kvůli ukojení hladu, ale hlavně proto, že ho činí silnějším. Ve fantasy světě, do kterého postupně proniká temnota s démony, na vás čeká celkem 14 duší s unikátními vlastnostmi. Sami můžete v jednu chvíli představovat tři z nich a libovolně se mezi nimi přepínat podle situace.

V jejich tělech procházíte krásný fantasy svět, zatímco ve své pravé kůži koukáte na ten samý svět z temné strany. Můžete mezi nimi kdykoliv přepínat a je jen na vás, v jaké formě učiníte důležitá rozhodnutí. V každém případě počítejte s adekvátními dopady na příběh, jehož první průchod vám zabere 20 hodin. Plné prozkoumání hry ale slibuje trojnásobek potřebného času.

Shadows: Awakening vyjde na Steamu 31. srpna, ale pokud si do té doby hru předobjednáte, okamžitě dostanete přístup do běžící bety. Kromě toho se těšte na bonusy jako digitální artbook, soundtrack a trojici unikátních zbraní a zbrojí. Cenovka je do vydání posazena na 34 eurech, poté se vyšplhá na 40.

zdroj: Archiv

Nejnovější články