Právě započala druhá světová válka v hardcore střílečce Hell Let Loose
zdroj: tisková zpráva

Právě započala druhá světová válka v hardcore střílečce Hell Let Loose

6. 6. 2019 12:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud dáváte přednost historickému přístupu před řekněme Battlefieldem V a při slově multiplayer se vám hned nestáhne žaludek odporem, pak má studio Black Matter něco pro vás – střílečku Hell Let Loose z druhé světové války, která konečně vychází v předběžně hratelné podobě.

Tvůrci Hell Let Loose si zakládají na historické přesnosti, kvůli které investovali spoustu času do věrného napodobení uniforem, zbraní, ale i map, u kterých využívali satelitních snímků reálných oblastí. I v případě hlavního herního módu se drželi na uzdě. Sto hráčů na jedné mapě neznamená žádnou battle royale, ale bitvu dvou znepřátelených stran po padesáti vojácích.

Každý z nich bude zastávat jednu ze čtrnácti funkcí, mezi kterými nechybí průzkumníci, útočníci, velitelé, operátoři děl a řidiči tanků. Po bojišti tedy nebudete chodit jen po svých, ale osedláte si různá vozidla, ať už se pohybují s pomocí pásů, kol, nebo kombinace obojího.

zdroj: Archiv

„Na Hell Let Loose jsem začal pracovat v roce 2014, kdy šlo pouze o můj koníček. Tehdy nebyly hry s tematikou druhé světové v kurzu. Chtěl jsem vytvořit hru, která by kombinovala intenzitu bojů v přední linii se strategií a hloubkou realističtějších týmových stříleček,“ říká spoluzakladatel studia Black Matter Maximillian Rea a dodává:

„Hell Let Loose je náš jediný projekt, na kterém s vášní pracuje 10 lidí. Dnešek je pro nás velkým dnem. Ať už o nás právě teď slyšíte poprvé, nebo jste našimi veterány, kteří jsou s námi od kickstarterové kampaně v roce 2017, těší nás, že odteď budeme sdílet naši cestu s vámi.“

Hell Let Loose Roadmap zdroj: tisková zpráva

Hell Let Loose je od dnešního dne na Steamu v early accessu, kde by měla strávit zhruba rok. Každých 6–8 týdnů by měl vyjít velký obsahový update a v mezičase počítejte s menšími záplatami a hotfixy. Výše se můžete podívat na plánovaný obsah, který pokrývá vojenskou techniku, nové mapy, kosmetické doplňky, další herní módy, vylepšení různých herních systémů a další. Vstupenka do této druhé světové stojí 30 eur.

Nejnovější články