Příběh Juli Kidmanové v DLC pro The Evil Within se uzavře až v dubnu
zdroj: tisková zpráva

Příběh Juli Kidmanové v DLC pro The Evil Within se uzavře až v dubnu

24. 3. 2015 20:00 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pokud jste rozehráli příběh Juli Kidman z DLC The Asssignment pro The Evil Within, počkáte si ještě celý měsíc než vám tvůrci z Tango Gameworks umožní rozdělanou "práci" dokončit. Druhé DLC The Consequence totiž vyjde v úterý 21. dubna pro všechny verze hry krom PS3 a PS4 - DLC pro tyto konzole bude dostupné až od středy 22. dubna.

Krátká upoutávka nic moc o druhém DLC nenapoví, alespoň však dýchá atmosférou Silent Hillu. Rád bych zjistil, jestli se nemýlím a dvoudílný příběh Juli Kidmanové se po silenthillovsku i hraje, ale počkám si, až vyjde i druhá část než se do DLC pustím. Můžeme si ale zopakovat, že dvojice prvních DLC nabízí pomalejší, více stealthovou hratelnost a odpovídá na otázky, které základní hra nechala nezodpovězené.

Třetí DLC s názvem The Keeper vyjde někdy v průběhu letoška (pochopitelně) a přinese zážitek z opačné strany barikády – zahrajeme si za jednu z potvor, konkrétně za chlapíka s trezorem v hlavě. Všechna DLC jdou koupit buďto za 10 dolarů samostatně, nebo za dolarů 20 v rámci season passu.

Nejnovější články