Příběhové DLC Contingency Plan přináší nové mise, agenty i obtížnosti do strategie Invisible Inc.
zdroj: tisková zpráva

Příběhové DLC Contingency Plan přináší nové mise, agenty i obtížnosti do strategie Invisible Inc.

12. 11. 2015 12:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tvůrci z Klei Entertainment, kteří mají na triku například Don't Starve či Mark of the Ninja, prodlužují život svého zatím posledního díla - vynikající špiónské strategie Invisible, Inc. DLC s názvem Contingency Plan dnes vychází pro PC, Mac i Linux verze hry, stojí v počáteční slevě pět babek a nabízí krom jiného i rozšíření příběhu.

DLC obsahuje dva nové počáteční programy a čtveřici nových hrdinů. Chybět samozřejmě nesmí ani nové předměty, zbraně či možnosti vylepšení. Znepřátelené korporace ale rovněž dostaly do vínku nové možnosti obrany, což nejenom zvyšuje obtížnost misí, ale hlavně to posiluje variabilitu hratelnosti.

Zmíněné rozšíření příběhu má podobu nových komplikací, které musí hráč vyřešit, a narazí na ně zhruba v polovině původní kampaně. Díky tomu bude mít více času na vyprofilování týmu, což se bude v pozdějších částech kampaně rozhodně hodit.

Vývojáři do hry dále přidali 10 nových úrovní obtížnosti pro jednotlivé mise, nové vedlejší úkoly a společně s vydáním DLC upravili i několik drobností v základní hře, jak informují v updatu na Steamu.

Nejnovější články