Přišel čas vyprášit krysám kožíšek v DLC Stromdorf pro Warhammer Vermintide
zdroj: tisková zpráva

Přišel čas vyprášit krysám kožíšek v DLC Stromdorf pro Warhammer Vermintide

4. 5. 2017 16:55 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Od vydání Warhammer: The End Times – Vermitide uplynul už rok a půl, ale vývojáři ze studia Fat Shark nepřestávají s vydáváním nového obsahu. Dnes kupříkladu vychází DLC, které nese název města Stormdorf, v němž se i budou odehrávat bitvy kvarteta hráčů proti hordám zákeřných, krvežíznivých a po desítkách umírajících Skavenů.

V rámci Stromdofru dostanete dvě nové mapy a tedy i mise, popravčí meč pro Markuse. S tímhle obouručákem dokáže jedním máchnutím dekapitovat několik Skavenů najednou. První mapa a mise se jmenuje Courier a v kopcích obklopujících město Stromdorf hledáte ztraceného posla, který nesl důležitou zprávu. Zda se někde ve strachu choulí a nebo už posloužil jako potrava pro krysy už musíte zjistit sami.

Druhá mapa Reaching Out vás zavede přímo do Stromdorfu, města vyhlášeného kvalitním pivem a skoro nekonečným deštěm. A teď asi i zamořením krysami, které jsou větší než vaši běžní hlodavci. K tomu se připojí i pět nových achievementů, pokud jste jejich sběratelé. Na Steamu vás hra vyjde na 7 eur.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články