Přistání raketoplánu na rudé planetě v Surviving Mars je naplánováno na půlku března
zdroj: tisková zpráva

Přistání raketoplánu na rudé planetě v Surviving Mars je naplánováno na půlku března

2. 2. 2018 10:53 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Podmínky na Marsu nejsou nijak příznivé pro život, takže se ho lidstvo vydává kolonizovat. Všichni přece máme rádi výzvy, ne? Mars je pustý, nehostinný a červený. Smrt číhá prakticky na každém kroku, jediná lidská chybička může znamenat katastrofu. Přesto se manažerská strategie Surviving Mars nebere moc vážně. V lidské kolonii je dokonce sranda! Uvidíme, jestli se nálada nepřehoupne do až moc seriózní sféry, jakmile hra v březnu vyjde.

Jedna z prvních strategií, která naskočila na vlnu Marsu způsobenou oznámením skutečné kolonizace a bestselerem Marťan, byla Planetbase. Nešlo o špatnou kolonizační strategii, ale chyběla jí hloubka. Po pár hodinách hraní jste objevili všechno podstatné a dál jste hráli jen kvůli udržení lidské rasy naživu. A ne, nebylo to tak zábavné, jak to možná zní.

Pevně doufám, že Surviving Mars nečeká stejný osud. Základem hry je samozřejmě budování doplněné výzkumem nových technologií, vypořádáváním se s náladami jednotlivých kolonistů a objevováním různých tajemství rudé planety. Jedno z nich je vtipně představeno v novém videu níže.

zdroj: Archiv

Surviving Mars vyjde 15. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na všech platformách pak bude za doporučenou cenu 40 dolarů. V případě výkonnějších verzí konzolí počítejte s podporou 4K zobrazení, zatímco na PC budou k dispozici modovací nástroje. Už při vydání se můžete těšit na několik modů od nejtalentovanějších moderů z řad komunity Paradoxu.

Nejnovější články