Příští týden se vrátíte do povedeného světa The Council
zdroj: tisková zpráva

Příští týden se vrátíte do povedeného světa The Council

19. 9. 2018 12:28 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Adventurní série The Council se vydáním třetího dílu přehoupla za svou polovinu, takže by většinu příběhových linií měla konečně začít svádět k nějakým konkrétním závěrům. Čtvrtý díl z plánovaných pěti dorazí na herní zařízení už příští týden a stále se zdá, že právě od vývojářů z Big Bad Wolf by si takové Telltale Games měly brát příklad.

I třetí epizoda The Council skončila cliffhangerem, jak to tak u děl rozsekaných na kapitoly bývá. V epizodě 4 s názvem Burning Bridges, tedy Pálení mostů, se ocitáme v katakombách pod Mortimerovým ostrovem, zřejmě nehledě na předchozí rozhodnutí. Ovšem stav ostrova i jeho obyvatel se v tuto chvíli už může notně lišit.

The Council zdroj: tisková zpráva The Council zdroj: tisková zpráva

Čtvrtá epizoda by měla vysvětlit některá záhadná spojenectví, vyhrotí se dávné rivality a objeví se i další kostlivci ze zaprášených skříní. Budete mít příležitost rozhodnout o osudu Lorda Mortimera, Louise de Richeta i samotného světa.

Hráči, kteří si zakoupili kompletní sérii nebo season pass se ke čtvrtému dílu dostanou v úterý 25. září, k samostatnému zakoupení pak bude o dva dny později, ve čtvrtek 27. září. Poslední pátá epizoda vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One do konce roku. Pokud bude následovat prozatímní rozestupy, tak nejspíš na konci listopadu.

Nejnovější články