Příští týden se vydáte k Černému moři v novém DLC pro Euro Truck Simulator 2
zdroj: tisková zpráva

Příští týden se vydáte k Černému moři v novém DLC pro Euro Truck Simulator 2

29. 11. 2019 13:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Na dovolenou u moře je už trochu zima, ale možná že právě doma řešíte, kam vyrazit příští rok. Balkán je rozhodně dobrá volba (z vlastní zkušenosti), a pokud tomu nevěříte, podívejte se do některých jeho zemí nanečisto a s kamionem v DLC Road to the Black Sea pro Euro Truck Simulator 2.

Pravda, z Balkánského poloostrova toho v DLC Road to the Black Sea moc nenajdete. Nechte si zajít chuť na státy bývalé Jugoslávie, Chorvatsko a Albánii. Na druhou stranu, pokud vás lákají vysoké hory Rumunska, příroda Bulharska a evropská část Turecka s Istanbulem, pak vám nové DLC udělá radost.

Jako všechna rozšíření Euro Truck Simulatoru 2 láká i toto na slušných 10 tisíc kilometrů silnic a dálnic (i když dálnic je v těchto končinách pomálu), ikonické stavby a přírodní výjevy, nové společnosti a typy nákladů, ale co je asi nejzajímavější, tak i nový systém hraničních přechodů, jelikož zavítáte do států mimo schengenský prostor.

DLC Road to the Black Sea vyjde 5. prosince na Steamu, kde momentálně probíhá slevová akce, která se českým truckům nevyhnula. Obě základní hry (Euro a American Truck Simulator) pořídíte za pět eur, jejich rozšíření jsou až o 70 % levnější, včetně těch velkých jako Beyond the Baltic Sea, Italia, Vive la France!, New Mexico, Oregon a Washington.

zdroj: Archiv

Nejnovější články