Propracovaný tycoon Rise of Industry počítá poslední měsíce v early accessu
zdroj: tisková zpráva

Propracovaný tycoon Rise of Industry počítá poslední měsíce v early accessu

22. 2. 2019 14:58 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Předběžný přístup hráči velmi kladně přijatého tycoonu Rise of Industry se pomalu blíží svému konci. Tvůrci ze studia Dapper Penguin od loňského února ušli opravdu pořádný kus cesty, kdy hru neustále vylepšovali dalšími a dalšími alfa verzemi. Aktuální nese číslovku 10 a představuje téměř hotovou hru. Do vydání vyjde ještě Alpha 11, ale po ní se přeskočí na magickou jedna nulku.

Rise of Industry je komplexní budovatelský tycoon, ve kterém se můžete zaměřit na byznys s desítkami různých produktů v rozličných odvětvích podnikání. Můžete těžit horniny, pěstovat plodiny nebo třeba vyrábět nábytek. Zkrátka cokoliv, co si města žádají, je pro vás příležitostí k solidnímu výdělku.

Nicméně se budete o zákazníky přetahovat s konkurencí, trable vám bude dělat dopravní síť i množství produkovaných zplodin, které dokáží zcela zdevastovat krajinu a vyhnat obyvatele z měst. Zkrátka vás čeká neustálé optimalizování vlastního podnikání, jeho nezastavitelný rozvoj a radost z rozdrcení umělé inteligence. Možná ne hned, ale i neúspěšný byznys je zkušenost do života.

zdroj: Archiv

Video výše se věnuje nejnovější alfa verzi, která se soustředí na dopravu – vozidla už neklipují, máte možnost vytvářet jednosměrky a mosty. Tvůrci se v podobných videích věnují každé větší změně, takže na jejich YouTube kanále najdete detailní popis vlivu znečištění, modovacích nástrojů, rozvoje měst a dalších prvků.

Rise of Industry si stále můžete pořídit v předběžném přístupu na Steamu a zároveň tak trochu ušetřit, neboť cena plné hry se zvedne z dosavadních 23 na 30 eur (stále ale můžete vyzkoušet demoverzi). Datem vydání je 2. květen a platformami jsou PC, Linux a Mac. Nicméně nový obsah je samozřejmostí i po ukončení early accessu.

Nejnovější články