Prožijte povstání proti nacistům v drsném RPG Warsaw
zdroj: tisková zpráva

Prožijte povstání proti nacistům v drsném RPG Warsaw

3. 10. 2019 13:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Warsaw vypráví příběh prostých lidí, kteří se v roce 1944 octli v křížové palbě na ulicích polského hlavního města. Ukrýt se před zraky německých okupantů nemusí nutně znamenat přežití. Proto vznikne odboj, jehož vůdcem se stanete vy. A vaši přívrženci už čekají na první rozkazy.

Grafika hry Warsaw i její principy se jednoznačně inspirují (jako mnoho dalších) ve výborném temném RPG Darkest Dungeon. Čekají vás tedy tahové 2D souboje, ve kterých se postupně vystřídají všichni členové vaší jednotky. A samozřejmě taky nepřátelé.

Každý člen odboje spadá do určité třídy, má trochu jiné vybavení a schopnosti. Správná kombinace v týmu bude klíčová pro úspěšné zdolání německé vlny s co nejmenšími ztrátami na vaší straně. Bude se hodit zdravotník, útočník i týpek s plamenometem. Ale pozor, každá z postav je smrtelná a její ztráta ovlivní morálku celé družiny.

zdroj: Archiv

Vaším denním chlebem nebudou jen pouliční přestřelky. Čeká vás správa celého odboje, hledání surovin, nábojů a jídla, ošetřování zraněných na základně, najímání nových členů a odhalování osobních příběhů.

Do Warsaw se můžete pustit už teď na Steamu, ale bohužel to zatím nevypadá na úplnou pecku. Hodnocení uživatelů je smíšené, stížnosti se týkají převážně vysoké obtížnosti. Ale co je pro někoho mínus, je pro jiného lákadlo.

Nejnovější články