První epizoda špionážní adventury Orwell je k dispozici zdarma
zdroj: tisková zpráva

První epizoda špionážní adventury Orwell je k dispozici zdarma

24. 10. 2016 11:42 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Při hraní Orwell špehujete a koukáte do soukromí, ve valné většině nevinných, lidí pod záminkou boje s terorismem. Je ale jen na vás, koho tajným službám nahlásíte, a koho naopak necháte v poklidu žít nerušeným, byť monitorovaným, životem. O hlavních herních principech jsme se víc rozepsali v tomto článku, nicméně hru si můžete zkusit sami prostřednictvím demoverze.

Demo můžete stahovat na Steamu či na IndieDB a najdete v něm jednu epizodu s tím, že čtyři zbývající si můžete dokoupit za 10 euro ve formě season passu. Hra je k mání na Steamu nebo na Humble Store a jedna epizoda by měla vydržet cca na hodinu hraní.

První epizoda vyšla 20. října, ty další budou vycházet vždy s týdenním odstupem. Pokud vás tedy tato demoverze zaujme, tak si v kalendáři poznačte 27. října (druhá epizoda), 3. listopadu (třetí), 10. listopadu (čtvrtá) a 17. listopadu (pátá).

zdroj: Archiv

Příběh se odehrává ve světě, kde funguje sledovací program Orwell, který má přístup k počítačům a ke všem datům o občanech. Hráč v roli operátora komplexního softwaru a dostává první úkol – vyšetřit Cassandru Watergate, protože byla spatřena v místě bombového útoku a zároveň má záznam v trestním rejstříku. Ponoříte se tedy do jejího soukromí, projdete její emaily, výpisy chatu i další digitální stopy a začnete rozkrývat i pozadí lidí pohybujících se v jejím těsném okolí.

Nejnovější články