Rainbow Six Siege rozšíří za týden japonské DLC, hru si můžete o víkendu zkusit zdarma
zdroj: Vlastní foto autora

Rainbow Six Siege rozšíří za týden japonské DLC, hru si můžete o víkendu zkusit zdarma

11. 11. 2016 11:24 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

O tom, že další DLC Operation Red Crow pro Rainbow Six Siege zamíří do japonské Nagoje jsme už psali. Tehdy jsme ale ještě mohli hádat, co budou umět oba noví operátoři, kteří patří k japonským speciálům z SAT. To se mění, ani ne tak s dvojicí nových, ale krátkých videí, jako spíš s jejich popisem na oficiálních stránkách. Ubisoft i zveřejnil i datum vydání Red Crow – majitelé season passu jej dostanou 17. listopadu, zbytek si ho může koupit o týden později.

Prvním ze dvou operátorů je Echo (Defender), tokijský rodák Masaru Enacu, který po ukončení vysoké školy nastoupil u tokijské policie a následně byl přeřazený k její protiteroristické jednotce SAT. Víc, než jeho osobní historie, vás bude ale spíš zajímat to, co umí.

Na to si ale musíte počkat do oficiálního livestreamu, který budou tvůrci vysílat 13. listopadu. Jisté je, že bude mít k dispozici pokročilý dron, který umí jezdit po zemi, i se vznášet. Jako specialista na boj v uzavřených prostorách je Echo vybavený primárními zbraněmi SuperNova a MP5SD4 a záložními PM9 a P229.

zdroj: Archiv

Druhou operátorkou je Hibana (Attacker), u níž se dle jména (v překladu Jiskra) předpokládalo, že bude mít nějakou EMP zbraň. Jak vám s japonskou poetikou vysvětlí, její speciální zbraň umí dělat opravdu velké díry do zdí a Hibana se jí říká kvůli schopnosti velet. Zatímco Echo se dostal k SAT až po vysoké škole, Jumiko Imagawa nastoupila hned v 18 v Nagoje na policejní akademii a složky od té doby neopustila. I její speciální zbraň představí až livestream, ale už nyní se ví, že bude vybavená podobně jako Echo, jen místo MP5 má k dispozici Type-89.

zdroj: Archiv

Pokud jste ještě Rainbow Six Siege nezkusili, máte další možnost o tomto víkendu, kdy bude hra zdarma k na Steamu a PS4. Do stahování se můžete klidně putit, akce trvá od 10. listopadu do 13. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články