Rainbow Six Siege vstupuje do druhého roku se španělskou Operation Velvet Shell
zdroj: Vlastní foto autora

Rainbow Six Siege vstupuje do druhého roku se španělskou Operation Velvet Shell

7. 2. 2017 11:01 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Po rozpačitém startu se Rainbow Six Siege rozjela a setrvávající podpora hry společně s věrnou a stále narůstající komunitou z ní udělaly skvělou taktickou střílečku. Dneškem začíná druhý rok její existence, který odstartuje Operation Velvet Shell, v níž najdete mapu Coastline a dvojici nových operátorů, vše ze Španělska.

Základní video, které představuje mapu a operátory Miru a Jackala doplňuje i druhé, detailnější video, které se věnuje především schopnostem obou členů španělské Grupo de Operaciones Especiales. Oba jsou týden přístupní nejprve majitelům Season Passu pro druhou sezónu a pak půjdou koupit za R6 kredity.

zdroj: Archiv

Mira je pomalá, dobře obrněná operátorka pro obranu. Disponuje novým SMG, poprvé má někdo k dispozici sekundární brokovnici, ale používat můžete i primární brokovnici. Jako její hlavní trik slouží okno, které vytvoří ve zdi a zatímco ona skrz něj vidí, útočníci ne. V případě nouze může odpálit malou nálož a udělat z neprůstřelného okna plně průstřelnou díru.

Útočník Jackal je vybavením víceméně univerzální. Průměrná rychlost, průměrná zbroj, mezi zbraněmi SMG, brokovnice a útočné pušky. Jeho specialitou je schopnost stopovat. Podle barvy otisků bot pozná, jak staré stopy jsou, přičemž, pokud je začne studovat, zobrazí se mu po chvíli na mapě pozice majitele. Se vstupem do nové sezóny dojde i k dalším úpravám hry – dynamičtější uživatelské rozhraní, nové zobrazení ranků, plus, nově se bude optika zobrazovat ve stejné pozici bez ohledu na zbraň.

zdroj: Archiv

Nejnovější články