Realistická druhoválečná střílečka Hell Let Loose míří do early accessu
zdroj: tisková zpráva

Realistická druhoválečná střílečka Hell Let Loose míří do early accessu

29. 3. 2019 16:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Druhá světová válka je v tuhle chvíli v rukách Battlefieldu V, ale jak se ukázalo, nový battle royale mód Firestorm není takové terno. Navíc se rozhodně nedá mluvit o přiblížení se historickým událostem. Pokud vás přehnaná akce v ohnivé aréně neláká a dáváte přednost realističtější historii, Hell Let Loose myslí právě na vás. A za pár měsíců můžete mašírovat na frontu.

Hell Let Loose je čistě multiplayerová střílečka zafinancovaná na Kickstarteru. Na velkých mapách se utká přesně sto hráčů, ale pozor, nejde o battle royale. Hráči utvoří dva týmy po padesáti, přičemž každý tým kope za jednu ze stran. Už se tedy nestane, že by Němci zabíjeli Němce po tuctech.

Tvůrci kladou obrovský důraz na realističnost, která se týká nejen zbraní, uniforem a vozidel. Musíte spolupracovat, opevňovat se, posouvat celou linii kupředu. Asi nepůjde o hru, ve které by vás někdo plácal po zádech za vaše hrdinství. Zbrklé naběhnutí do nepřátelského zákopu následované rychlou smrtí týmu moc nepomůže.

zdroj: Archiv

Zároveň si musíte dávat pozor na zásoby, kterých je v centru dění pomálu. Časem to vyřeší řiditelné náklaďáky, které můžete naložit municí a dovézt ji z kraje mapy na frontu. Ale při spuštění předběžného přístupu si musíte vystačit jen s tanky Panther a Sherman.

Na rozdíl od Firestormu si v Hell Let Loose volíte rovnou ze 14 různých rolí, mezi kterými nechybí velitel se speciálními schopnostmi. Celá hra tak připomíná Verdun a Tannenberg, jen ve druhé světové válce, s možností řídit vozidla a v mnohem hezčí grafice.

Tvůrci jsou si vědomi, že se svým hardcore přístupem nemohou konkurovat mainstreamovým střílečkám, ale je dobře, že znají svou užší cílovku. Pokud do ní patříte, pak vás jistě zajímá, kdy si můžete Hell Let Loose zahrát.

Early access na Steamu bude spuštěn 6. června, ale pokud si hru předobjednáte na úrovni Soldier Pack, naskytne se vám možnost účastnit se až tří uzavřených betatestů, které předcházejí early accessu.

První z nich proběhne už 5. dubna a kromě vás se do jednotlivých bet dostanou i vaši dva kamarádi díky klíčům navíc k předobjednávkám. Jen pozor, předobjednávka vám zajistí jen jeden klíč pro následný early access. Pro šest klíčů musíte sáhnout po balíčku Unit Pack.

Nejnovější články