Remake první Yakuzy má konečně datum vydání na PC
zdroj: tisková zpráva

Remake první Yakuzy má konečně datum vydání na PC

23. 1. 2019 7:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Sega se po uzavření ságy Yakuza šestým dílem The Song of Life rozhodla vrátit ke kořenům a znovu odvyprávět celý příběh japonské mafie. Vlastně od úplného začátku novým dílem Yakuza 0, ale po něm už následují remaky původních her s přídomkem Kiwami. Yakuza Kiwami, tedy remake historicky první Yakuzy, vyšla v Evropě v roce 2017 na PlayStationu a zanedlouho se konečně podívá i na počítače.

Nejde o žádné překvapení. Sega na Steamu už vydala příběhově první díl Yakuza 0 a zároveň přislíbila i pozdější vydání Yakuza Kiwami. Dnes ráno se na Steam stránce objevil GIF (už tam není) s chlápkem s páskou přes oko z titulního obrázku (Goro Madžima, známý jako Mad Dog), přičemž bylo možné, ale dost obtížné, postřehnout datum 19. února, o čemž jsme vás informovali v bleskovce.

Nebylo od věci myslet si, že jde o datum vydání hry a nyní to Sega oficiálně potvrdila slovy (textem) a novým videem. Yakuza Kiwami je remake jaksepatří. Sahalo se do hratelnosti, předělal se soubojový systém, rozšířil se příběh, udělal se nový dabing, upravily aktivity, hra nyní podporuje 4K, má odemčené FPS a umožní vám přemapování ovládání.

zdroj: Archiv

Počítačová verze se objeví za měsíc jen a pouze na Steamu za 20 eur, ale do té doby můžete skočit po lehce zlevněné deluxe edici, díky které si pročtete digitální mangu ze světa Yakuzy, změníte plochu počítače a možná i avatara v diskuzi.

A co bude dál? Yakuza Kiwami 2 vyšla na PS4 loni 28. srpna a dá se očekávat, že i ta se jednoho dne podívá na Steam. Mezitím bychom se třeba mohli dočkat oznámení Yakuza Kiwami 3, o které se dosud nic neví.

Nejnovější články