Remaster komiksové akce Rogue Trooper vyjde v říjnu. Podívejte se, jak se liší od původní verze
zdroj: tisková zpráva

Remaster komiksové akce Rogue Trooper vyjde v říjnu. Podívejte se, jak se liší od původní verze

24. 7. 2017 9:53 | Novinky | autor: Adam Homola |

Sci-fi akce Rogue Trooper z roku 2006 vyjde v remasterované Redux verzi 17. října na PC (Steam i GOG), PlayStation 4 a Xbox One. Co od ní můžete čekat? Hlavně pokrok v oblasti grafického zpracování. Ať už jste původní hru hráli, nebo ne, je z níže uvedeného videa skok v grafice zjevný. A příjemný.

Rogue Trooper Redux však jen nezvyšuje rozlišení a nestará se o to, aby hra fungovala na Windows 10 a na konzolích. Pro jednou zase půjde o jeden z těch lepších remasterů, který původní hru vylepšuje o kompletně přemodelované postavy a remasterované filmečky.

Vývojáři přidají i nové speciální efekty, dynamické osvětlení a další drobnosti, které byste ve hrách z roku 2006 hledali marně. Na všechnu tu novotu se můžete podívat v přiloženém videu, kde vám tvůrci připomenou i to, jak hra vypadala před více než deseti lety.

zdroj: Archiv

Pokud jste snad původní Rogue Trooper nehráli tak vězte, že jde o docela povedenou střílečku z pohledu třetí osoby, která zpracovává osudy hrdiny z britského sci-fi komiksu 2000 AD. Několik příběhových drobků i to, kdo je to vlastně Rogue Trooper, se ostatně dozvíte ve starší novince od Vaška.

Na Metacritic má hra hodnocení 71 bodů ze 100, zatímco uživatelský rating je 8,2 z 10. O kvalitní kousek tedy jde a v říjnu uvidíme, jak moc tehdy solidní hra zestárla, nebo naopak uzrála.

Rogue Trooper Redux vyjde i na Nintendo Switch. Zatím není jasné kdy, ale podle tvůrců by to mělo být krátce po 17. říjnu.

Nejnovější články