Remasterovaný Assassin’s Creed Rogue dorazil na současné konzole
zdroj: tisková zpráva

Remasterovaný Assassin’s Creed Rogue dorazil na současné konzole

20. 3. 2018 14:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud máte spoustu volného času a v žilách vám koluje krev historických zabijáků, pak už jste pravděpodobně prozkoumali všechny egyptské písky posledního Assassina. Máte však zmáknutou celou historii této slavné značky? Neunikl vám před nějakými třemi lety povedený nástupce skvělého Black Flag? Pokud ano, můžete si díky dnes vydanému remasteru Assassin’s Creed Rogue doplnit mezery ve vzdělání zabijáckého řemesla.

Assassin’s Creed Rogue byl posledním dílem pro minulou generaci konzolí. Ta současná se ve stejnou chvíli dočkala obecně nepovedeného Unity, které se na rozdíl od těch lepších Assassinů často objevuje ve slevách sotva za pár stovek. Pak naštěstí následovalo lepší období se Syndicate a Origins, objevila se trojice odboček Chronicles, ale dostalo se i na pro mě osobně nejlepší díl Black Flag. Jeho příběh je ale potřeba zakončit i na současných konzolích, o což se postará právě vydaný Assassin’s Creed Rogue Remastered.

Remasterovaná verze obsahuje kromě původní hry i bonusové mise a balíčky s novými zbraněmi, obleky a kosmetickými doplňky. Jak dokazuje video níže, z grafického hlediska jde o značný posun kupředu. V případě běžných konzolí se můžete spolehnout na 1080p, zatímco výkonnější PS4 Pro a Xbox One X si poradí i s 4K.

zdroj: Cinemart

 

Nejnovější články