Resident Evil: Revelations 2 představuje nové postavy i datum vydání
zdroj: tisková zpráva

Resident Evil: Revelations 2 představuje nové postavy i datum vydání

2. 12. 2014 13:25 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Chystaný návrat hororovějšího Resident Evilu v podobě Revelations 2 se prozatím prezentoval hlavně skrze tandem hrdinek Claire – Moira. Je ale třeba nezapomínat, že hra bude rozdělená do čtveřice epizod a ne všechny se budou točit jen kolem téhle dvojky. Nově totiž byl představen další hrdina – Barry Burton, otec Moiry, který se ji na ostrov vydává zachránit.

Jelikož je Resident Evil: Revelations 2 kooperací pro dvě postavy, i Barry dostane společnici. Tou bude Natalia Korda, malá holčička, která má schopnost vycítit na dálku protivníky a skryté předměty. Bojování tak zbude primárně na Barrym, který ale má jako člen S.T.A.R.S. zkušeností s bojem víc, než dost, což ostatně ukazuje nový trailer, který tentokrát není jen výsekem z hraní, ale klasickou upoutávkou.

V misích za Barryho s Natalií se představí dvojice nových nepřátel. Rotten, kterým prosvítají kosti, jak jim odpadává maso z těla a Revenant, kteří jsou sešití z několika obětí. Jak už jsem psal výše, Resident Evil: Revelations 2 bude mít čtyři epizody. První vyjde 18. února a další budou následovat s týdenním odstupem (vidíš to, Telltale?). Cena jedné epizody bude 6 euro a pokud byste si chtěli koupit všechny epizody předem, zaplatíte 25 euro.

zdroj: Vlastní

Ano, čtete správně, za kompletní sezónu, jak tomuto balíčku Capcom říká zaplatíte víc, než za čtyři epizody postupně. Důvodem je, že k sezóně (což je vlastně jinak pojmenovaný Season Pass) dostanete extra dvě epizody, které se věnují příběhovému pozadí Barryho a Kordy plus další postavu do RAID módu – Hunka. Kdyby se vám nechtělo připlácet, obě extra epizody i Hunk budou k dispozici jako placené DLC zvlášť.

A aby v tom byl pořádný chaos, krabicová verze v sobě bude mít ještě extra postavu pro RAID, Weskera, alternativní kostýmy pro všechny čtyři hlavní postavy a speciální mód do RAID jménem Throwback Stage Pack, kde najdete kvarteto map z předchozích Resident Evilů. Vše opět půjde zakoupit jako samostatná DLC, takže vás nemusí trápit, že si nekoupíte krabicovku. Stejně jde ale o bizarní kouskování obsahu, které v součinnosti s epizodickým dělením zákazníka spíše zmate. O dopadu na peněženku ani nemluvě.

Nejnovější články