Revoluce za okny začne v Sunset již tento čtvrtek
zdroj: tisková zpráva

Revoluce za okny začne v Sunset již tento čtvrtek

18. 5. 2015 19:05 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

I videoherní trailery mohou mít autorský rukopis. Třeba ty od Kerta Gartnera, který má na svědomí upoutávky na tituly jsou Spelunky či Hotline Miami 2: Wrong Number, a momentálně předvádí své umění v traileru na Sunset. Ukázka dle slov tvůrců hry Aurie Harveyové a Michaëla Samyna podtrhuje atmosféru a ducha jejich titulu, který vychází již tento čtvrtek 21. května.

V Sunset se hráč ujme role služky/uklízečky Angely Burnes ve fiktivním jihoamerickém městě během revolučních událostí 70. let a celý příběh se má odehrávat v bytě boháče Gabriela Ortegy. Plněním povinností služebné a nepovinným zkoumáním fragmentů života bohatého muže lze poodhalit něco z jeho současnosti, ale zároveň tím ovlivnit další běh revolučních událostí za okny bytu. Pohleďte sami:

Autorská dvojice slibuje "dobrodružství", které zabere 3 až 22 hodin podle přístupu hráče. Očekávat ale nemáme možnost prohry – Sunset nelze prohrát, pouze prožít. A záleží to na volbách hráčů.

Krom netradiční hratelnosti námětu lze očekávat i podmanivý soundtrack z pera Austina Wintoryho, který stál například za hudbou pro Monaco či The Banner Saga. Sunset lze momentálně ve slevě například na Humble Store pořídit za 13 dolarů.

Nejnovější články