Revolution edice Battlefieldu 1 obsahuje kromě hry také všechna stávající i budoucí rozšíření
zdroj: tisková zpráva

Revolution edice Battlefieldu 1 obsahuje kromě hry také všechna stávající i budoucí rozšíření

22. 8. 2017 12:04 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste ještě nezačali hrát Battlefield 1, nikdy nebude lepší šance. Zní to možná jako něco z marketingového letáku, ale je to tak. EA nově představila edici Revolution, kterou si můžete koupit už teď. Obsahuje samozřejmě základní hru a k tomu všechna mapová DLC i trojici vizuálních balíčků, které byly původně jen ke speciálce hry. Odstřelovat soupeře pomocí SMLE Lawrence z Arábie je uspokojující, to mi věřte.

Stávající hráči dostali po základní verzi první rozšíření They Shall Not Pass, kde se kromě nových map ukázala především francouzská armáda. Všichni ale už čekají na novou porci map, zbraní a jednotek v ruském rozšíření In the Name of the Tsar. Takže do hry naskočíte sice ve chvíli, kdy mají všichni hráči mapy osahané, ale za chvíli vyjde ruská fronta a tam už na tom budete stejně.

Jako ochutnávku si majitelé Season Passu nebo edice Revolution mohou zahrát mapu Lupkow Pass. Je umístěná do Lupkovského průsmyku, kde se v řadě bitev střetla ruská a rakousko-uherská armáda. V září pak vyjde kompletní rozšíření In the Name of the Tsar, ve kterém bude mimo jiné i ženský batalion smrti, pět map, dvě Operace a samozřejmě nová technika v čele s bombardérem Ilja Muromec.

zdroj: Archiv

Zaroveň se chystá uzavřená alfa módu Incursions, který představuje velmi těsný týmový zápas pro dva týmy o deseti hráčích. DICE se zde zjevně snaží o zcela jiný typ zážitku, než jaký je u série známý. Alfa proběhne na upravené mapě Giant’s Shadow, přičemž k dispozici budou předpřipravené kity - Trench Surgeon, Control Leader, AT Assault, Battle Mechanic, Mortar Support, Raid Leader, Shock Assault a Proximity Recon. Schopnosti i zbraně budou mít větší efekt, a tak bude opravdu záležet na složení vašeho týmu.

Jsem zvědavý, jak dobře se DICE podaří tohle téma zpracovat. Rozhodně není špatný nápad zkoušet nové módy, které mohou zabavit ty, kteří už mají stávajících bitev dost a vlastně jen netrpělivě vyhlížejí vydání nových map. Po ruském DLC na ně čekají (a na vás také, pokud máte Season Pass nebo edici Revolution) ještě dva velké mapové balíčky - Turning Tides a Apocalypse.

zdroj: Archiv

Nejnovější články