Rise of Nations datadisk hotov, Cleric zrušen
zdroj: tisková zpráva

Rise of Nations datadisk hotov, Cleric zrušen

15. 4. 2004 10:10 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Microsoft Game Studios oznámila dokončení nového datadisku k oblíbené a několika cenami ověnčené real-time strategii Rise of Nations - Thrones and Patriots.

Rise of Nations: Thrones and Patriots zdroj: tisková zpráva V obchodech by měl tento addon, který vám umožní prozkoumat 6000 let lidské historie, být od 21. května. Vývojem Rise of Nations: Thrones and Patriots se zabývalo studio Big Huge Games, v čele s Brianem Reynoldsem.

Hra vám přinese řadu novinek, mezi nimiž je i šest nových národů, včetně Američanů a Peršanů. Těšit se můžete na čtyři nové single-playerové kampaně. Jednou z nich bude například kampaň s názvem Napoleon nebo Studená válka. Dále vám datadisk nabídne 20 nových jednotek (perské válečné slony, americké námořnictvo, aj.), nové divy světa či možnost vybudovat pro svůj národ vládu a vybrat si i formu této vlády.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Další zpráva asi nepotěší ty, kdož čekali na nadějně vyhlížející hororovou akční hru Cleric, která vás měla vzít na výlet do Ruska temných dob 16. století. Studio Plutonium Games totiž zdá se končí. Podle vyjádření na oficiálních stránkách projektu totiž jeden z vývojářů a zakladatelů týmu odchází do jiné společnosti, konkrétně do Destineer Studios, kde bude pracovat na projektu Close Combat - Marines: First to Fight a pro Cleric už tedy nebude mít čas. Evidentně nejde o nic, co by plánoval nebo po čem by toužil, neboť dává najevo svou lítost nad nedokončenou prací, ale zároveň zažehává naději, že projekt Cleric nezanikne nadobro - možná prý, až nabude nějaké zkušenosti a rozšíří své portfolio, bude moci Plutonium Games znovu oprášit a své dílo dokončit. Uvidíme...

zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články