Robotické DLC Automatron pro Fallout 4 vyjde za týden
zdroj: tisková zpráva

Robotické DLC Automatron pro Fallout 4 vyjde za týden

14. 3. 2016 15:53 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Už za týden můžete rozšířit své zážitky z Pustiny ve Falloutu 4 nejen o ničení velkého množství robotů (to jste ostatně mohli už v základní hře), ale především o jejich tvorbu. 22. března totiž na PC, PS4 a Xbox One vyjde DLC Automatron, které do hry přidává samostatnou malou kampaň, jejímž středobodem jsou právě roboti.

Zápletka praví, že strašlivý a zákeřný Mechanik začal tyranizovat Commonwealt skrze svou armádu robotů. Ty budete během své poutě do jeho sídla likvidovat a demontovat a ze součástek pak stavět a hlavně upravovat své vlastní robotické společníky. K dispozici bude více než stovka modů – končetiny, zbraně, pancéřování, brnění a také vizuální úpravy, které nemají vliv na funkci vašeho robota.

Že se Automatron drží stylu brakových sci-fi šedesátých let potvrzuje i nejnovější trailer, v němž příliš konkrétních informací nenajdete, ale můžete si udělat představu o tom, čemu budete čelit a s kým po boku budete hordám plecháčů čelit. DLC vás vyjde na 10 euro. Jak už jsme vás informovali, počítejte v dubnu s DLC Wasteland Workshop a v květnu s Far Harbor.

zdroj: Archiv

Nejnovější články