Rock of Ages II nabídne bláznivé koulení už na konci srpna
zdroj: tisková zpráva

Rock of Ages II nabídne bláznivé koulení už na konci srpna

16. 8. 2017 16:42 | Novinky | autor: Adam Homola |

Rock of Ages není jen průměrný a sympatický film s Tomem Crusiem. Je to taky skvělá a divná hra z roku 2011, která se dočká pokračování už na konci tohoto měsíce. Rock of Ages II: Bigger & Boulder na své typické divnosti, "pythonovosti" a stylizaci rozhodně neubírá. Tvůrci tlačí na pilu ještě víc, a celé to vyvrcholí už 28. srpna, kdy hra vyjde pro PC, a o den později i pro PS4 a Xbox One.

Za cenu 15 euro dostanete trhlou kombinaci závodní hry s velkými balvany a tower defense napříč různými historickými epochami. S velkým balvanem se projedete vším od rané renesance až po surrealismus s tím, že jako bossové poslouží historicky známé ikony jako například sochy. Ostatně, některé z nich vám ukáží tvůrci v přiloženém traileru, který si rozhodně pusťte. Jeho podivnost přebíjí snad jen sympatická Monty Python stylizace a trhlá povaha celé hry.

zdroj: Archiv

Rock of Ages II: Bigger & Boulder bude obsahovat i kooperativní a kompetitivní multiplayer. Rozdat si to můžete například v režimu 2v2, nebo si zahrát podivnou verzi stolního fotbálku, jak naznačuje trailer.

Hned při vydání budou také k dispozici dvě DLC. Binding of Isaac Pack bude pro všechny zadarmo a najdete v něm speciální balvan Isaac, tři avatary (Isaac, Azazel, Blue Baby) a tři bannery ve stylu Isaaca.

Rock of Ages II: Bigger and Boulder zdroj: tisková zpráva

Druhé DLC nese název Classic Pack, a některé z vás vyjde na 2 eura. Pokud totiž vlastníte na Steamu či PS4 první hru, dostanete Classic Pack zadarmo. V něm najdete klasický balvan Smiley, avatara Sisyfos a tři nové bannery. Hráči na Steamu v rámci Classic Packu dostanou také bonusový soundtrack.

Pokud tvůrcům ze studia ACE Team nepřeroste hra přes hlavu a zvládnou koncept jedničky jen rozšířit a vylepšit, máme se na co těšit. Jednička si v recenzi vysloužila zaslouženou osmičku: „Vtipná, stylová a zábavná hříčka, která staví na jednoduché kombinaci dvou obecně známých herních konceptů a těží z něj maximum.“

Nejnovější články