Roguelike Subaeria prověří váš mozek i reflexy v boji proti vražedným robotům
zdroj: tisková zpráva

Roguelike Subaeria prověří váš mozek i reflexy v boji proti vražedným robotům

21. 9. 2015 17:03 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Již zítra vyjde v early access na Steamu akční puzzle a rogulike titul Subaeria. Můžete se v něm pustit nerovného souboje s technologií a v roli relativně bezmocné postavičky, doprovázené upravitelným dronem, se pokusit uniknout osudu a zachránit se ze sevření umělé inteligence. Cílem je uniknout jisté smrti přechytračením svých protivníků tak, aby se nepřátelští roboti mezi sebou zničili navzájem.

Ukázka ze hry odhaluje svižnou hratelnost, ve které jde nejen o mozkové závity, ale též o reflexy a schopnost reagovat hráče na nenadálé situace. Vývojáři totiž slibují procedurálně generované úrovně a, jak odhaluje přiložené video, tak i zajímavé situace vzniklé hrátkami s fyzikou.

K dispozici navíc bude vícero hratelných postav, každá s vlastním příběhovým pozadím a pochopitelně také s unikátním souborem speciálních schopností. Cíl však bude vždy stejný – utéci z nebezpečné podmořské základny.

zdroj: Archiv

Navíc autoři tvrdí to, že cokoli ve hře uděláte, bude mít dopad nejen na váš průchod hrou, ale i na ostatní postavy. Mrkněte na trailer a udělejte si obrázek sami, zatím to však vypadá na zajímavou a snad i řádně frenetickou izometrickou akci. Pro další informace můžete navštívit Steam stránku hry nebo například přímo stránky oficiální.

Nejnovější články