Rozšíření Apocalypse napáchá ve Stellaris koncem února nepopsatelnou zkázu
zdroj: tisková zpráva

Rozšíření Apocalypse napáchá ve Stellaris koncem února nepopsatelnou zkázu

27. 1. 2018 12:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Relativní klídek a pohodu ve vesmírné 4X strategii Stellaris co nevidět naruší dunivý příchod rozšíření s příhodným názvem Apocalypse. Co jste doteď ve své galaxii považovali za samozřejmé, je s příchodem apokalypsy rázem předmětem spekulací. Nové gigantické lodě třídy „ničitelé planet“ se svými zkázonosnými zbraněmi naruší prázdnotu vesmíru již 22. února.

Rozšíření Apocalype se světu představilo před pouhými dvěma týdny a jeho obsah podrobně shrnul Vašek ve svém článku. Předností rozšíření je pětice nových lodí třídy Colossus, jmenovitě World Cracker, Global Pacifier, Neutron Sweep, God Ray a Nanobot Dispersal.

Ti z vás, kterým není angličtina cizí, už z pouhých názvů lodí tuší jejich devastující funkce. World Cracker je v podstatě taková Hvězda smrti trhající planety na kusy, Neutron Sweep smaže z povrchu planety pouze živé věci a zanechá infrastrukturu pro nové kolonizování, a třeba taková Nanobot Dispersal předělá logicky uvažující bytosti na poslušné kyborgy.

zdroj: Archiv

Nové video se spíš než na ničivý arzenál zaměřuje na emotivní obranu planety před novou hrozbou. Pár lodiček se vydává vstříc jisté smrti při odříkávání přísahy a jak se zdá, ani hrdinský čin v podobě úmyslného vletění do nabíjejícího se kanónu planetu nezachrání. Ale aspoň byl hrdinský čin dotažen do konce, na rozdíl od posledních Star Wars… Své zlomyslné choutky uspokojíte již za měsíc.

Nejnovější články