Rozšíření Skull Rain pro Rainbow Six Siege předvádí boj v brazilské favele
zdroj: tisková zpráva

Rozšíření Skull Rain pro Rainbow Six Siege předvádí boj v brazilské favele

2. 8. 2016 16:33 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Olympijské hry v brazilském Riu se nám blíží tempem profesionálního sprintera. Kolem Brazílie se bude točit víc a víc herního obsahu a mezi ty, kteří se do jihoamerické země virtuálně vydali, patří titul, který nemá se sportem nic společného - Rainbow Six Siege. Ten dnes rozšířilo nové DLC s názvem Operation Skull Rain, které se konečně představuje i ve videu.

Nový přídavek hru obohatí o novou mapu, nepříliš vynalézavě pojmenovanou Favela. Ta bude zdarma pro všechny hráče Rainbow Six Siege a pochopitelně se odehrává v jedné z nechvalně proslulých chudinských čtvrtí.

Za nové operativce Caveiru a Capitãa z brazilských speciálních jednotek BOPE ale už budete muset zaplatit. Pokud se chcete o jejich unikátních schopnostech, které zahrnují například speciální kuši nebo možnost vyslýchat nepřátele, dozvědět něco víc, přečtěte si naše nedávné shrnutí všeho, co DLC přinese.

Kromě nové mapy a operátorů pak Rainbow Six v novém updatu čeká celá řada dalších úprav a vylepšení včetně nového herního m=odu. Takže i když je vám třeba celá olympiáda úplně ukradená, Brazílie vás v příštích pár týdnech dost možná dobře zabaví.

zdroj: Archiv

Nejnovější články