Roztočte to se Sonicem ve zdevastovaném světě ještě dnes
zdroj: tisková zpráva

Roztočte to se Sonicem ve zdevastovaném světě ještě dnes

8. 11. 2017 9:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ikonický Sonic se konečně vrací v novém díle s názvem Sonic Forces. Ten je mnohem temnější než kdy dříve, protože se hlavnímu záporákovi Eggmanovi nakonec podařilo podmanit si celý svět. Ten je pod jeho těžkopádným vedením trhán na kusy, a spásy se dočká jedině od Sonica a jeho kumpánů.

Že jde tentokrát humor stranou, dokazuje nejnovější video ze hry. Nemůžu si pomoct, ale celé dvě minuty na mě působí jako vystřižené z filmu s Avengery. Svět se hroutí, poslední bašty populace vysílají tísňová volání o pomoc, všude panuje ponurá atmosféra umocňovaná epickým hudebním doprovodem a kdesi ve vypáleném městě se začínají sjednocovat odvážní hrdinové nebojící se postavit starému zlu Eggmanovi a jeho novému parťákovi zvanému Infinite.

Ale zrovna příběh není pro sérii Sonic tím hlavním, protože je upozaděn bleskurychlou akcí s uhánějícím ježkem v čele. 2.5D pasáže střídají 3D sekvence s kamerou honící Sonica, zatímco se s v extrémní rychlosti snažíte vyhnout překážkám, přeskočit propasti a sebrat všechny mince.

zdroj: Archiv

Pokud je vám poněkud temnější pojetí nejnovějšího dobrodružství s nehynoucím ježkem po chuti, směle se do něj vrhněte na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Součástí hry jsou rovnou tři bezplatná DLC, z nichž dvě převlečou vašeho Sonica do ikonických postav od společnosti SEGA a třetí vás nechá sprintovat s Shadowem, v jehož kůži odhalíte příběh nového záporáka Infinite.

Nejnovější články