Roztomilé akční RPG Fallen Legion míří po PlayStationu na Steam a Switch
zdroj: tisková zpráva

Roztomilé akční RPG Fallen Legion míří po PlayStationu na Steam a Switch

6. 1. 2018 10:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Že vám název Fallen Legion něco připomíná, ale se hrou na obrázku to rozhodně nesouvisí? Pak v tom nejste sami a příčina asi nebude nijak složitá. Pokud byste otevřeli nějaký seznam nejméně originálních názvů, vsadím se, že tento bude hodně vysoko. Ani hra samotná není nic zázračného, ale má jakési nepopsatelné kouzlo, kterým dokázala upoutat mou pozornost.

Historie této mladé značky je poněkud krkolomná a těžko pochopitelná. 18. července loňského roku na PS4 vyšla Fallen Legion: Sins of an Empire. V ten samý den vyšla na PS Vita Fallen Legion: Flames of Rebellion. Jsou to v podstatě identické hry, ale každá z nich nabízí opačný pohled na konflikt ve světě Fenumia. Pokud jste tedy tou dobou nevlastnili obě konzole, mohli jste si vyzkoušet buď příběh Říše, nebo rebelů.

Hlas majitelů PS4 byl nakonec asi mocnější než hlas majitelů Vity, protože Flames of Rebellion se 12. prosince vydala z handheldu na domácí konzoli. Jedna část publika tak zná obě perspektivy. A dnes se k nim přidají další hráči, protože Fallen Legion vychází na Steamu. Tentokrát jsou obě hry obsaženy v jednom balíku. Později v tomto roce se hra dostane ještě na Switch, a aby nenastal zmatek, balíček obou her se zde jmenuje Fallen Legion: Rise to Glory…

zdroj: Archiv

Herně se není moc o čem bavit, stačí mrknout na trailer výše. Máte patu až čtyř hrdinných bojovníků, kteří putují světem a kosí vše, co se jim postaví do cesty. Vše probíhá v reálném čase a důraz je tak kladen na správnou souhru postav v partě a zřetězení jejich útoků do mocných komb.

Každá z her stojí v PS Store 20 eur, zatímco jejich bundle vychází na přívětivějších 30 eur. Cena na Steamu ještě nevisí, ale dá se očekávat taktéž 30 nebo více. Pokud vás zajímá Switch verze, tak ta ještě nemá stanovené datum vydání, ale již nyní si můžete předobjednat sběratelskou edici s fyzickým soundtrackem, artbookem, kovovou mincí a sběratelskou krabičkou. Ta už vás však vyjde na plnou cenu 60 eur.

Nejnovější články