S Kingdom Come do boje v novém DLC i dalším dokumentu
zdroj: Foto: Warhorse

S Kingdom Come do boje v novém DLC i dalším dokumentu

6. 2. 2019 11:34 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Právě dnes Jindrovi začínají další nemalé lapálie, ve kterých půjde doslova o život. V pořadí třetí DLC Band of Bastards pro Kingdom Come už čeká v obchodech na všech podporovaných platformách a až s ním po několika hodinách skončíte, můžete zkouknout dokument o historických soubojích.

Jindra se v Band of Bastards stává doprovodem titulní družiny žoldáků, kterou si najal pan Racek na zajištění bezpečnosti zdejších cest. Jindra sehraje roli navigátora, který zná zdejší kouty jako své boty.

Třetí dodatek je o dvě eura levnější než dva předchozí, což možná souvisí s úmyslně kratší herní dobou. Z prvních recenzí na Steamu vyplývá, že někomu trvalo dohrání 7–8 hodin, ale jiní hovoří o slabých 2,5–3 hodinách.

Kingdom Come: Deliverance je momentálně „obětí“ oslav lunárního nového roku na Steamu, což znamená, že základní hru pořídíte za polovic a předchozí DLC s 30–50% slevou. O čtvrtinu levnější je i dokument Deliverance: The Making of Kingdom Come, který vyšel před Vánoci.

zdroj: Archiv

Ve vaší knihovně videí už ale nemusí být jediným dokumentem o KC:D. Dnes totiž kromě nového příběhového DLC vyšel druhý slibovaný dokument o šermu, který v Kingdom Come: Deliverance hraje nemalou roli.

Fechtbuch: The Real Swordfighting behind Kingdom Come nakonec dostanou úplně všichni podporovatelé kampaně, i když byl původně zamýšlen jen pro jistou úroveň příspěvku. Stačí, abyste se přihlásili na webových stránkách hry na svůj účet, a v tu chvíli vám do knihovny videí na Steamu přibude pět přírůstků.

zdroj: Archiv

Čtyři z nich ve dvou minutách představí osoby, které pomáhaly utvářet realisticky pojatý soubojový systém v Kingdom Come, páté je vlastní, hodinu dlouhý dokument. Pokud jste hru tehdy před lety nepodpořili, dokument si můžete buď koupit za 4 eura, nebo pronajmout na dva dny za půlku.

Podle oficiální roadmapy nás nyní čeká podpora modifikací a další DLC, ve kterém si hlavní roli střihne Tereza.

Nejnovější články